fbpx
Hva er egentlig Snopy?
Snopy har en visjon om at alle skal få den ultimate søvnkvaliteten uavhengig av hvor stor lommeboken er. Hos Snopy skal en god madrass ikke koste skjorta, være overpriset eller komplisert. Vi beskytter din begrensede og verdifulle tid slik at du våkner opp hver dag frisk og uthvilt.

Inntil nylig måtte man fysisk til madrassbutikken, prøve ut en rekke alternativer som man ikke kjennte forskjellen på, håndtere selgere og leie en tilhenger for å frakte den nye madrassen hjem.

Med Snopy kan du bestille drømmemadrassen fra sofaen. Etter noen få dager vil din nye komfortable madrass bli levert rett hjem på dørstokken din.

Hvordan kontakter jeg dere?
Du kan spørre oss om alt!

Bruk gjerne kontaktskjema:

[contact-form-7 id=»225″ title=»Kontaktskjema 1″]

Du kan også ringe oss på tlf: 948 39 111 eller sende mail til post@snopy.no

 

Hvem står bak selskapet?
Snopy ble stiftet av Niklas Rønnes og Adam Farstad. Idèn om Snopy ble dannet da en av stifterene trengte ny madrass. Den gamle madrassen fra Ikea hadde en grop i midten og hadde sluttet å puste. Etter noe googling kom han over bed-in-box fenomenet i USA hvor slike madrasser er superpopulære.

Tenk å kunne få drømmemadrassen levert rett på døra. Slippe å dra på store varehus, snakke med slitsomme selgere og ikke minst leie av varebil eller tilhenger. Det hjalp lite på lysten at han bor i 6. etg med alt for liten heis.

Vi mener at vår madrass har de rette egenskapene for det norske markedet. Dette er ingen billig skum madrass, men en madrass som vil gi deg den perfekte søvnen i flere tiår fremover.

Adam Farstad er daglig leder og ansvarlig for driften av selskapet.

Miljø og veledighet

Våre madrasser inneholder ikke noen form for dyreprodukter. Siden våre madrasser er flatpakket vil også klimagassutslipp fra transport være sterkt redusert da vi har sterkt fokus på miljøet.

Vi er stolte av at madrasser som ikke faller i smak og blir returnert vil bli donert til en lokal veldedighet.

Kan jeg selge Snopy madrasser på min butikk

Ja! Kontakt oss på post@snopy.no eller tlf +47 453 77 309 så skal vi få ordnet en god avtale.

Hvordan er Snopy priset mot andre madrasser?
Vi vet at pris er en stor faktor når madrass skal kjøpes. Derfor fokuserer vi veldig på å holde prisene våre lave. Vår idè er å selge madrasser med den høyeste kvalitet til den rimeligste prisen, og vi er stolte av det.

Vi har sjekket de billigste 180cm pocket fjær/skum madrasser + overmadrass på nettet:
Snopy | Madrass: 4499 kr + overmadrass 0kr Totalt: 4499 kr
Jysk | Madrass 4998 kr + overmadrass 4999 kr Totalt: 9997 kr
Sleepeve | Madrass: 7699 kr + overmadrass: 2799kr Totalt:10498 kr
Tempur | Madrass: 24990 kr + overmadrass 12999 kr Totalt: 37989

Personvernsopplysninger
 

Vi er opptatt av å håndtere personopplysninger på en trygg måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.
Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.  er dessuten pålagt til å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.
Kortnummer oppbevares ikke av Snopy utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Det er mulig å lagre kortopplysninger trygt knyttet til din konto om ønskelig.
Dersom du inngår en Delbetalingsavtale med faktura over telefon, lagres denne informasjonen frem til lånet er avsluttet. Fødselsnummeret er enkelte tilfeller påkrevet for rapportering til ligningsmyndighetene. Etter at lånet er avsluttet, kan kredittopplysningene bli anonymisert og kun brukt for statistikk.
Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke produkter kunder kikker eller søker på, for å lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relevante produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.
Pris og tilgjengelighet på produktene er basert på det tidspunktet du la produktene i handlevognen. Vi tar forbehold om at prisene kan endres under ulike kampanjer med utløpsdato. Produktene kan også bli utsolgt.

Når du har kjøpt en vare hos Snopy kan vi sende ut ordredokumenter, spørreundersøkelser (for Snopy), samt oppfølgings emailer etter handel slik at våre tjenester gjøres bedre.

Snopy selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler ikke slik informasjon med tredjepart.
Snopy ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Vilkår og betingelser
Dette finner du på denne siden: https://www.snopy.no/vilkar/