fbpx
Hva slags madrass er Snopy?
Snopy beskytter din begrensede og verdifulle tid slik at du våkner opp hver dag frisk og uthvilt. Inntil nylig måtte man fysisk til madrassbutikken, prøve ut en rekke alternativer som man ikke kjennte forskjellen på, håndtere selgere og leie en tilhenger for å frakte den nye madrassen hjem. Med Snopy kan du bestille drømmemadrassen fra sofaen. Etter noen få dager vil din nye komfortable madrass bli levert rett hjem på dørstokken din. Snopy er en høykvalitetsmadrass som har pocketfjærer individuelt kledd i sin egen stoffpose. I tillegg er madrassen integrert med en overmadrass i memory foam. Snopy-madrassens beste egenskaper er optimal trykkavlastning, kroppsstøtte og ventilasjon.
Madrassen er pakket i en eske?
Ja, denne metoden er relativt ukjent i Norge, men har blitt veldig populært i blant annet USA. Madrassen blir produsert på samme måte som en vanlig madrass. Men etter den er testet blir den flatpakket av en 10 tonn presse, vakumpakket, rullet sammen og pakket i en eske. Dette gjør lagring og frakt av madrassene betydelig billigere for Snopy enn våre konkurrenter. Det er en av grunnene til at vi kan tilby så gode madrasser til lave priser. Den er også betydelig lettere å bære opp trappa og få inn på soverommet.
Hvordan pakker jeg ut madrassen?
Selger dere senger?
Nei vi selger kun madrasser. Vi kan annbefale en vidaXL seng som du kan finne her!
Hvilken sengeramme kan jeg bruke til madrassen?
Madrassen kan ligge på gulvet, evt. en plattform eller en sengeramme. For best ventilasjon anbefaler vi allikevel en overflate som tillater pusting, som ribbebunner eller lignende. Du kan også bruke din Snopy madrass på justerbare senger, men vær oppmerksom på at madrassen er ganske stiv.
Kan jeg bruke en madrassbeskytter?
En madrassbeskytter er helt valgfritt. Om du er bekymret for kjæledyr, søl, etc. kan det være fordelaktig å benytte madrassbeskytter. Hvis du bestemmer deg for å bruke en, anbefaler vi at du velger en beskyttelse som er fuktresistent og pustende. Husk at bruk av madrassbeskytter vil sannsynligvis gjøre madrassen litt varmere gjennom hele natten.
Trenger jeg å lufte madrassen?
I de fleste tilfeller trenger du ikke å lufte madrassen. Snopy madrassen har en veldig god luftgjennomstrømning og pusteevne.
Hva er memory foam?
Memoryfoam ble opprinnelig utviklet av NASA for å hjelpe astronautene som skulle ha det godt og komfortabelt i romskipene. Teknologien ble senere utviklet for bruk i madrasser. Memory foam er spesielt ved at den former seg etter kroppen din. Uansett om du liker å sove på ryggen, magen eller siden, kan memory foam tilpasse seg enhver stilling. Ryggraden får en nøytral posisjon. Bedre komfort som varer lengre. Du kan lese mer om memory foam her!
Hva er pocket fjærer?
Pocketfjærer er fundamentet for en høykvalitets madrass, hvor de individuelle fjærene er kledd i sin egen stoffpose. Noe som sikrer at fjærene ligger helt perfekt i sengen og øker holdbarheten. Madrassen er utformet for å gi optimal komfort for dine kroppssoner, spesielt rygg, skuldre og hofter. Ingen av fjærene er koblet sammen slik at du ikke blir forstyrret om din partner sover urolig. Enten du veier 100 eller 50 kilo så vil fjærene  tilpasse seg der vekten blir plassert. Sammenlignet med vanlig fjærmekanisme hvor fjærene er sammenvevd, er pocket fjærer selvstendig plassert. Du våkner frisk og opplagt hver dag.