Integrert overmadrass

Vi har valgt å designe madrassen med en integrert overmadrass. Derfor får du en madrass som både har pocket fjærer og memoryfoam i overmadrassen, uten å endre prisen.

Memory foam

Memoryfoam er spesielt ved at den former seg etter kroppen din. Uansett om du liker å sove på ryggen, magen eller siden, vil memoryfoam tilpasse seg enhver stilling.

De beste fjærene gir den beste søvnen

Pocket fjærer er fundamentet for en høykvalitets madrass. De individuelle fjærene er kledd inn i tøy, fjærene operer individuelt fra hverandre for å gi optimal belastning og forskjellige trykksoner.

Sikkerhet

Vi synes at våre kunder skal føle seg trygge både før og etter handel hos oss. Vi har derfor 10 års garanti på alle våre madrasser og 100 dagers åpent kjøp.

Luftig

Temperatur og ventilasjon har en viktig rolle for nattesøvnen og det spiller en viktig rolle for din helse. Våre madrasser har en design som gir en eksepsjonell ventilasjon fra bunnen av madrassen og opp til kroppen din.

Innpakning

Når madrassen kommer fra fabrikken blir den presset sammen med en ti tonn presse, vakumpakket og rullet inn i en eske. Denne geniale metoden forenkler transporten, beholder kvaliteten og vil heve seg til 31cm etter utpakking.