fbpx

Snopy Madrass sine gode egenskaper:

Integrert overmadrass

Vi har valgt å designe madrassen med en integrert overmadrass. Derfor får du madrassen som både har pocket fjærer og memoryfoam i overmadrassen, uten å endre prisen.

Memory foam

Memoryfoam er spesiel ved at den former seg etter kroppen din. Uansett om du liker å sove på ryggen, magen eller siden, vil memoryfoam tilpasse seg enhver stilling. Dette gjør at Snopy madrassen er den mest optimale madrassen

De beste fjærene gir den beste søvnen

Pocket fjærer er fundamentet for en høykvalitets madrass. De individuelle fjærene i madrassen er kledd inn i tøy, fjærene operer individuelt fra hverandre for å gi optimal belastning og forskjellige trykksoner.

Sikkerhet

Vi synes at våre kunder skal føle seg trygge både før og etter handel hos oss. Vi har derfor 10 års garanti på Snopy madrassen og 100 dagers åpent kjøp.

Luftig

Temperatur og ventilasjon har en viktig rolle for nattesøvnen og det spiller en viktig rolle for din helse. madrassen har en design som gir  eksepsjonell ventilasjon fra bunnen av madrassen og opp til kroppen din.

Innpakning

Når madrassen kommer fra fabrikken blir den presset sammen med en ti tonn presse, vakumpakket og rullet inn i en eske. Denne geniale metoden forenkler transporten, beholder kvaliteten og vil heve seg til 31cm etter utpakking.